24 Kas 2007

Internet'in dev siteleri Turkcell-im'le cebinizde

Internet'in dev siteleri Turkcell-im'le cebinizde

Turkcell-im, internet dünyasının birbirinden renkli, pratik ve zengin uygulamalarını cep telefonunuza getirmeye devam ediyor. Cep telefonu için özel olarak geliştirilmiş ve hayatı kolaylaştıran indirilebilir uygulamalara artık wap.turkcell-im.com.tr ana sayfasından ulaşılabiliyor.

Turkcell-im, internette kullanım alışkanlığı yaratmış ve mobil ortamda da her an ihtiyaç duyulabilecek e-posta, harita görüntüleme gibi araçların cep telefonlarına uygun şekilde paketlenmiş uygulamalarına, kullanıcılarını tek tıkla ulaştırmak üzere “İnternet Uygulamaları” adında yeni bir bölüm sunuyor.

Uygulamalar hayatı kolaylaştırıyor

Örneğin; aboneler Gmail Java Client ile gmail hesaplarındaki tüm e-postalarını okuyabilir, cevaplayabilirler. Yollarını kaybettiklerinde tüm dünya Google Maps ile ceplerine geliyor, tüm şehirleri ister ülke ülke, ister sokak sokak görme olanağına sahip olabiliyorlar. Yeni uygulama ile e-posta’dan hava durumuna, spor haberlerinden finans piyasalarına kadar birçok bilgiye Yahoo Go! ile erişebiliyorlar. Bu uygulamaların yanı sıra turkcell-im’den yemek siparişi de verebiliyorlar. Facebook’a da cep telefonları üzerinden ulaşmak ve her yerde iletişim içinde bulunmak da mümkün olabiliyor.

turkcell-im bu “mobil uygulamalar” dünyasını gün geçtikçe artan bir çeşitlilikle kullanıcılarının cebine getirmeye devam edecek.

Hiç yorum yok: