11 Eki 2008

Türk Telekom ile MSN'den telefon görüşmesi

Türk Telekom ile Microsoft İşbirliği Yapıyor

Türk Telekom, Microsoft’la yaptığı işbirliği sonucunda, müşterilerine Windows Live Messenger üzerinden telefon görüşmesi yapma imkânı sunacak.

Türk Telekom, Microsoft’la yaptığı işbirliği sonucunda, müşterilerine Windows Live Messenger üzerinden telefon görüşmesi yapma imkânı sunacak. Yakında hizmete girecek olan bu servis, Türk Telekom’un İletişim Teknolojileri Sponsoru olduğu CeBIT Bilişim Eurasia 2008’de duyuruldu.

Yapılan işbirliği sonucu verilecek hizmetle Microsoft Live Messenger aboneleri, tüm mobil ve sabit operatör numaralarını ev ya da işyerlerinden arıyormuş gibi, uygun fiyata arayıp diledikleri kadar konuşabilecek. Türk Telekom müşterilerinin internete bağlı bilgisayarlarından Windows Live Messenger uygulaması ile ev/iş ya da GSM numaralarına yapacakları tüm arama ücretleri, Türk Telekom ev ya da iş telefonlarından arıyormuş gibi, ev ya da iş telefonu tarifesinden hesaplanacak ve aynı telefonun faturasına yansıtılacak. Üstelik bu servisi kullanmak için gerekli olan abonelik de ücretsiz olacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Can anyone recommend the best Network Management program for a small IT service company like mine? Does anyone use Kaseya.com or GFI.com? How do they compare to these guys I found recently: N-able N-central change management
? What is your best take in cost vs performance among those three? I need a good advice please... Thanks in advance!