2 Nis 2008

Turkcell'den yeni hizmet - EvTurkcell

Turkcell’den yeni hizmet – EvTurkcell

Turkcell, yeni servisi EvTurkcell’i gerçeklştirdiği basın toplantısıyla tanıttı. Gelişmiş özelliklerle kullanıcıya sunulan EvTurkcell, Turkcell hattıyla evden şehir içi ve şehirler arası sabit hatlarla indirimli konuşma olanağı sunuyor.
Turkcell müşterileri cep telefonlarından 8008’i arayarak hizmeti kullanmak istedikleri yeri cep telefonlarına tanımlıyor. Bunun hemen ardından Turkcell o bölgeyi ev alanı olarak belirleyerek bu tanımlanan cep telefonundan sabit hatlara doğru yapılacak görüşmeleri indirimli hale getiriyor.
EvTurkcell servisinden, faturalı ve Turkcell Hazır Kart hatları kullanan bireysel müşteriler yararlanabiliyor. Abone olan faturalı hat müşterileri aylık 7,5 YTL (KDV dahil ÖİV hariç) sabit ücret karşılığı, ev alanı olarak belirledikleri yerden yurtiçi sabit hatlarla dakikası sadece 5 YKR’a (KDV dahil ÖİV hariç) konuşabiliyor. Turkcell Hazır Kart kullanan bireysel müşteriler ise abonelik ücreti ödemeden, ev alanı olarak belirledikleri yerden yurt içi sabit hatlarla dakikası sadece 1 kontöre konuşabiliyor.

Hiç yorum yok: